Murat Başoğlu Burcu Tekne Video : Murat Başoğlu ile öz yeğeninin müstehcen görüntüleri video ... / Murat başoğlu ise ifadesinde yeğeni burcu ile otele gitmek için tekneyle plajdan ayrıldıklarını, dalga nedeniyle bir koya girdiklerini, dalgadan dolayı gidemeyeceklerini anlayınca plaja döndüklerini iddia etti.

Murat Başoğlu Burcu Tekne Video : Murat Başoğlu ile öz yeğeninin müstehcen görüntüleri video ... / Murat başoğlu ise ifadesinde yeğeni burcu ile otele gitmek için tekneyle plajdan ayrıldıklarını, dalga nedeniyle bir koya girdiklerini, dalgadan dolayı gidemeyeceklerini anlayınca plaja döndüklerini iddia etti.. İkili hakkında açılan davanın iddianamesine olay şu şekilde yansımıştı; Murat başoğlu ve yeğeni burcu başoğlu geçtiğimiz günlerde teknede fena yakalanmıştı. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu'nun bir teknede öpüşürken çıkan fotoğrafların aslında video kaydı olduğu ortaya çıktı. Burcu başoğulu'nun eşi selçuk kabadayı'yı amcamın o teknede arkamda durduğu fotoğraflar var, rezillik çıkacak diyerek eşini ikna etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Olayın ortaya çıkmasına sebep olan fotoğrafların aslında bir video kaydı olduğunu öğrenen avukat handan bakbak, bu görüntüleri bularak delil olarak mahkemeye sundu. Murat başoğlu ise ifadesinde yeğeni burcu ile otele gitmek için tekneyle plajdan ayrıldıklarını, dalga nedeniyle bir koya girdiklerini, dalgadan dolayı gidemeyeceklerini anlayınca plaja döndüklerini iddia etti. Sunucu murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında bodrum'da bir teknede görüntülenmişti. Video mu beğendiyseniz ,beğen butonuna. Murat başoğlu teknedeki kişi burcu değil dedi.

Murat Başoğlu'nun Yeğeni Burcu Başoğlu ile Yaşadığı Yasak ...
Murat Başoğlu'nun Yeğeni Burcu Başoğlu ile Yaşadığı Yasak ... from foto.haberler.com
Murat ve burcu başoğlu'na tepki üzerine tepki yağdı. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Burcu başoğulu'nun eşi selçuk kabadayı'yı amcamın o teknede arkamda durduğu fotoğraflar var, rezillik çıkacak diyerek eşini ikna etmeye çalıştığı ortaya çıktı. Kabadayı'nın eşi selçuk kabadayı boşanma davası açtı. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Video mu beğendiyseniz ,beğen butonuna. Burcu başoğlu'nun eşi selçuk kabadayı, eşinin kendisini murat başoğlu ile aldattığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu. Evli sunucu murat başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni burcu başoğlu kabadayı olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Murat başoğlu ve burcu başoğlu olayı nedir :

Murat ve burcu başoğlu'na tepki üzerine tepki yağdı. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından olanlar oldu. Yeni bir delil olarak verilen görüntüler kilitli kasada muhafaza edilmeye başladı. Hürriyet'in haberine göre, murat başoğlu'nun öz yeğeni burcu başoğlu ile teknede birlikte olduğu görüntülerinin videosu burcu başoğlu'nun eşi selçuk kabadayı'nın avukatı tarafından mahkemeye teslim edildi. Olayın ortaya çıkmasına sebep olan fotoğrafların aslında bir video kaydı olduğunu öğrenen avukat handan bakbak, bu görüntüleri bularak delil olarak mahkemeye sundu. Burcu başoğlu'nun eşi selçuk kabadayı görüntüler sonrasında dava açtı. Murat başoğlu teknedeki kişi burcu değil dedi. 3 mi̇lyon li̇ralik tazmi̇nat davasi açti bucu başoğlu'nun kocası. Murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu'nun bir teknede öpüşürken çıkan fotoğrafların aslında video kaydı olduğu ortaya çıktı. Sunucu murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu kabadayı'nın kamuoyunda büyük tepki çeken teknedeki fotoğraflarıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Murat başoğlu ise ifadesinde yeğeni burcu ile otele gitmek için tekneyle plajdan ayrıldıklarını, dalga nedeniyle bir koya girdiklerini, dalgadan dolayı gidemeyeceklerini anlayınca plaja döndüklerini iddia etti. Video kaydını ele geçiren burcu başoğlu'nun eşinin avukatı handan bakbak, görüntüleri delil olarak mahkemeye sundu.

O anların videosu ortaya çıktı. Murat başoğlu ve yeğeni burcu başoğlu geçtiğimiz günlerde teknede fena yakalanmıştı. Murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu'nun bir teknede öpüşürken çıkan fotoğrafların aslında video kaydı olduğu ortaya çıktı. Mustafa ceceli yeni yaşını gökyüzünde kutladı. Video kaydını ele geçiren burcu başoğlu'nun eşinin avukatı handan bakbak, görüntüleri delil olarak mahkemeye sundu.

Murat Başoğlu yeğeni Burcu Başoğlu görüntüleri! Eşi Hande ...
Murat Başoğlu yeğeni Burcu Başoğlu görüntüleri! Eşi Hande ... from i.internethaber.com
Bodrum cumhuriyet başsavcılığınca, murat başoğlu ve yeğeni burcu başoğlu kabadayı hakkında, geçen hafta içinde hayasızca davranışta bulunmak iddiasıyla bir yıla kadar hapis cezası talebiyle açılan kamu davasının, bodrum 4. 2017 yazında yeğeni burcu başoğlu ile teknede çekilen. Burcu başoğulu'nun eşi selçuk kabadayı'yı amcamın o teknede arkamda durduğu fotoğraflar var, rezillik çıkacak diyerek eşini ikna etmeye çalıştığı ortaya çıktı. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Şüpheli murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu kabadayı'nın 28/07/2017 günü murat başoğlu'na ait apostol isimli tekne ile saat 16:00 civarında, yalıkavak mahallesinde bulunan x… beach'den hareket ettikleri, ikisi birlikte tekne ile uzaklaştıkları, yalıkavak civarında bir koyda durdukları. Murat başoğlu ve burcu başoğlu olayı nedir : Mustafa ceceli yeni yaşını gökyüzünde kutladı. Video kaydını ele geçiren burcu başoğlu'nun eşinin avukatı handan bakbak, görüntüleri delil olarak mahkemeye sundu.

Olayın ortaya çıkmasına sebep olan fotoğrafların aslında bir video kaydı olduğunu öğrenen avukat handan bakbak, bu görüntüleri bularak delil olarak mahkemeye sundu.

Yaz boyu konuşulan ünlü sunucu murat başoğlu'nun skandal görüntüleri mahkemece incelendi. Sunucu murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında bodrum'da bir teknede görüntülenmişti. Başoğlu'nun yalanladığı, yeğen iddiaları, burcu başoğlu kabadayı'nın eşi selçuk kabadayı'nın avukatının yaptığı açıklama ile. Mustafa ceceli yeni yaşını gökyüzünde kutladı. Burcu başoğlu ile amcası murat başoğlu arasında skandal ilişkinin görüntüleri görenleri yok artık dedirtti. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından olanlar oldu. 2017 yazında yeğeni burcu başoğlu ile teknede çekilen. Video kaydını ele geçiren burcu başoğlu'nun eşinin avukatı handan bakbak, görüntüleri delil olarak mahkemeye sundu. Murat başoğlu ve burcu başoğlu olayı nedir : Murat başoğlu'nun teknede öpüşürken yakalandığı kadın, yeğeni burcu kabadayı çıktı. Skandalın patlamasının ardından murat başoğlu'nun 2016 yılında konuk olduğu programda yeğeni hakkında. Evli sunucu murat başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni burcu başoğlu kabadayı olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu'nun bir teknede öpüşürken çıkan fotoğrafların aslında video kaydı olduğu ortaya çıktı.

Murat başoğlu, teknede öz yeğeni burcu başoğlu ile öpüşürken görüntülenmiş ve ensest skandalı ortaya çıkmıştı. Şüpheli murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu kabadayı'nın 28/07/2017 günü murat başoğlu'na ait apostol isimli tekne ile saat 16:00 civarında. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com. Mustafa ceceli yeni yaşını gökyüzünde kutladı. Murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu'nun videosu ortaya çıktı haberdiyari.com.

Murat Başoğlu reddetti Burcu Kabadayı Başoğlu kabul etti
Murat Başoğlu reddetti Burcu Kabadayı Başoğlu kabul etti from images.beyazgazete.com
Yeğeni burcu başoğlu ile teknede gayri ahlaki bir durumda yakalanan murat başoğlu'nun intihar ettiği iddia edilmişti. Hürriyet'in haberine göre, murat başoğlu'nun öz yeğeni burcu başoğlu ile teknede birlikte olduğu görüntülerinin videosu burcu başoğlu'nun eşi selçuk kabadayı'nın avukatı tarafından mahkemeye teslim edildi. Mahkeme ise müstehcen olan bu görüntülerin sızmaması için video kaydını mahkeme kasasına koydu. Murat başoğlu'nun videosu çıktı kasaya kilitlendi! İkili hakkında açılan davanın iddianamesine olay şu şekilde yansımıştı; Burcu başoğlu'nun eşi selçuk kabadayı, eşinin kendisini murat başoğlu ile aldattığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu. Şüpheli murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu kabadayı'nın 28/07/2017 günü murat başoğlu'na ait apostol isimli tekne ile saat 16:00 civarında. Sunucu murat başoğlu'nun teknede beraber olduğu kadının yeğeni burcu başoğlu olduğu bilirkişi raporuyla kanıtlandı.

Murat başoğlu 29 temmuz'da, bodrum'daki teknesinde ağabeyinin evli kızı burcu başoğlu kabadayı ile uygunsuz görüntülenmişti.

Murat başoğlu ise ifadesinde yeğeni burcu ile otele gitmek için tekneyle plajdan ayrıldıklarını, dalga nedeniyle bir koya girdiklerini, dalgadan dolayı gidemeyeceklerini anlayınca plaja döndüklerini iddia etti. İkili hakkında cumhuriyet başsavcılığı'nın hazırladığı iddianame tamamlandı. Sunucu murat başoğlu'nun teknede beraber olduğu kadının yeğeni burcu başoğlu olduğu bilirkişi raporuyla kanıtlandı. Bu yaz size çok güzel sürprizlerim var. Burcu başoğlu'nun eşi selçuk kabadayı, eşinin kendisini murat başoğlu ile aldattığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu. Sunucu murat başoğlu ile yeğeni burcu başoğlu kabadayı'nın kamuoyunda büyük tepki çeken teknedeki fotoğraflarıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Sunucu murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında bodrum'da bir teknede görüntülenmişti. Sunucu murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu'nun bir teknede öpüşürken çıkan fotoğrafların aslında video kaydı olduğu belirtildi. Murat başoğlu, teknede öz yeğeni burcu başoğlu ile öpüşürken görüntülenmiş ve ensest skandalı ortaya çıkmıştı. Kabadayı'nın eşi selçuk kabadayı boşanma davası açtı. Sunucu murat başoğlu ile öz yeğeni burcu başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında bodrum'da bir teknede görüntülenmişti. Mahkeme ise müstehcen olan bu görüntülerin sızmaması için video kaydını mahkeme kasasına koydu. Murat başoğlu'nun videosu çıktı kasaya kilitlendi!

Burcu başoğulu'nun eşi selçuk kabadayı'yı amcamın o teknede arkamda durduğu fotoğraflar var, rezillik çıkacak diyerek eşini ikna etmeye çalıştığı ortaya çıktı murat başoğlu. Burcu başoğlu ile amcası murat başoğlu arasında skandal ilişkinin görüntüleri görenleri yok artık dedirtti.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook